Forum ..:: Sieć Bizon Polski Hub ::.. Strona Główna ..:: Sieć Bizon Polski Hub ::..
Najlepsze MiedzyNarodowe Huby Dc++
 
   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

> Pomoc <

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:: Sieć Bizon Polski Hub ::.. Strona Główna -> ..:: Wiedza o DC++ ::..
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Szurik
Site Admin


Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 18
Skąd: Bizon Polski Hub

PostWysłany: Czwartek,15 Luty, 2007 01:26    Temat postu: > Pomoc < Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy związanej z hubami proszę pisać a pomożemy
_________________
Pozdrawiam ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
AndrzejKu



Dołączył: 16 Cze 2007
Posty: 3

PostWysłany: Sobota,16 Czerwiec, 2007 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak się zarejestrować. Czytałem o tym na stronce ale nie mam takiej opcji jak REGISTRATION Mam strongdc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Szurik
Site Admin


Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 18
Skąd: Bizon Polski Hub

PostWysłany: Niedziela,17 Czerwiec, 2007 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj wchodzisz na huba jako #[Reg]AndrzejKu i wpisujesz "+regme hasło" i później w ulubionych hubach wpisujesz hasło
_________________
Pozdrawiam ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Nataaliyah



Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 27
Skąd: Z domu;p

PostWysłany: Czwartek,21 Czerwiec, 2007 04:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szuriku Ty jeden, tak sie tlumaczy komus, kto cos tam wie... :p
AndrzejKu ja Ci wytlumacze tak na chlopski rozum, tez kiedys weszlam 1 raz i niczego nie trybilam. Tak to juz jest... wiec tak:)
Przede wszystkim w glownym oknie huba (main chat) wpisujesz, bez spacji na poczatku: /fav (dodasz hub do ulubionych:)
Nastepnie wpisujesz, rowniez bez spacji: +regme (haslo) wyglada to przykladowo tak: +regme andrzej01 Teraz zostaja ustawienia... Wchodzisz w ulubione huby, (w programie w ikonkach na gorze zolta gwiazdka) szukasz tam hub Bizon, klikasz na niego prawym przyciskiem myszki i wybierasz wlasciwosci. Otworzy Ci sie okienko. W polu nick wpisujesz --> #[Reg]AndrzejKu w polu haslo wpisujesz --> andrzej01 nastepnie OK. Rozlacz sie z hubem i polacz ponownie i gotowe Smile Oczywiscie haslo podalam przykladowe.
Zycze powodzonka, na pewno sie uda i rzecz jasna wysokich transferow Smile
Byc moze kolega juz po rejestracji, nie wiem, anyway niech bedzie i dla innych;)
Pozdrawiam o 05:25
_________________
Jak ziemia wilgotna do rak Twoich lepko przywieram })i({
Pisze poprawnie po polsku
(Staram sie, jednak bez polskich znakow - leniwa);p
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
West



Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 14
Skąd: Z nienacka

PostWysłany: Niedziela,24 Czerwiec, 2007 05:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nooo:P
To sie nazywa fachowa pomoc:P
_________________
ehh...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siNister



Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 1

PostWysłany: Sobota,08 Grudzień, 2007 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam taki oto problem

[21:31:17] *** Connecting to bizon-dc.pl:1111...
[21:31:17] *** Connected

i nic się nie dzieje WTF?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PiotraS
Site Admin


Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 19
Skąd: Syriusz

PostWysłany: Środa,12 Grudzień, 2007 08:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

problemy z serwerem, za pare dni powinno byc ok Smile
_________________
..:: Niektóre kobiety są bezcenne... Za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard ::..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:: Sieć Bizon Polski Hub ::.. Strona Główna -> ..:: Wiedza o DC++ ::.. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach